Ами кодовете на грешките, но 'прочетени' чрез лампата на таблото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи 2.0 T.S. 8V
Collapse
X
-
Е имаш си проблем постоянно. Емулатор на дюзите имаш ли?
Иначе процедурата е следната - даваш контакт, натискаш 5 пъти педала за газта и лампата почва да мига, изписвайки кодове. За да изпише следващия (ако са повече), натискаш пак веднъж.Last edited by didod; d.m.y г., 23:37.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеМного интелигента била. Няма нужда да опъваш кабели, компютри. 1123 знаеш ли какво означава?
Ето ги: http://www.digest.net/alfa/FAQ/164/94motron.htmLast edited by didod; d.m.y г., 10:32.
Comment
-
Да се възползвам от чата, който се заформи.
Рейката ми тропа когато правя маневри с ниска скорост, при първоначалното завъртане на волана, няма значение дали наляво или надясно. Като обърна посоката на въртене пак тропа еднократно. Имам друга рейка, уж за много читава ми я продадоха, как да разбера без да я слагам на колата дали и тя няма да прави така? Лагерите на амортисьорите са сменени, не е от тях.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Когато закарах колата на доктор (тип газаджия) ми каза, че не може да я направи да минава на газ при 45 гр. (примерно) защото датчика за температурата (кой точно) накъде на 6-7 сек. показвал 150 гр.
и вднага минава на газ (на таблото си загрява нормално колата) - тогава си помислих, че от това свети при мен.
Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
sigpic
Comment
-
Отдясно ли тропа рейката? Не я пипай, според мен.
За датчика за температурата - датчиците на газовата нямат общо с датчиците на мотроника, че да свети проблем от отва.
И последно за свещите - с 2 ръце препоръчвам свещи с число 6 на NGK. Имаше една мудност в колата преди и едно замисляне при студен двигател и рязко подаване на газ - всичко е в историята. Направо ме е яд, че не съм ги сменил по-рано. Особено пък за 2.90 бройката.
Comment
-
Първоначално публикувано от Чавдар Покажи съобщениеКогато закарах колата на доктор (тип газаджия) ми каза, че не може да я направи да минава на газ при 45 гр. (примерно) защото датчика за температурата (кой точно) накъде на 6-7 сек. показвал 150 гр.
и вднага минава на газ (на таблото си загрява нормално колата) - тогава си помислих, че от това свети при мен.
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:35 ----------
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
И последно за свещите - с 2 ръце препоръчвам свещи с число 6 на NGK. Имаше една мудност в колата преди и едно замисляне при студен двигател и рязко подаване на газ - всичко е в историята. Направо ме е яд, че не съм ги сменил по-рано. Особено пък за 2.90 бройката.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеДа разбираме ли, че колата е с газов инжекцион?
---------- Post added at 22:39 ---------- Previous post was at 22:35 ----------
Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Чавдар Покажи съобщениеДа.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment